Tropsspejder

Troppen (12-16 år) 6-9 klasse mødes hver torsdag fra kl. 18.30 til 20.30

 

 

Kontaktperson:

Asta: 50 99 31 62

Christian

I troppen lægger vi vægt på at dyrke kammeratskabet. Vi arbejder meget på, at få spejderne til at fungere i patruljer, hvor det hele handler om godt samarbejde. De får mere og mere ansvar for sig selv og hinanden. Vi giver plads til at de unge kan vokse med opgaverne, og udvikle sig i deres eget tempo.

Aktiviteterne i troppen er sjove, men også udfordrende. Det er typiske spejderaktiviteter, hvor spejderne bruger deres færdigheder i praksis. Det er f.eks. førstehjælp, kort og kompas, orientering, pionering, teltlejre, vandreture med oppakning, orienteringsløb og kanoture på de danske åer.

I troppen står spejderne selv for nogle møder, de kaldes patruljemøder. Spejderne træffer selv de fleste beslutninger, om hvad de vil, og om hvordan møder og aktiviteter skal foregå. De kan altid få hjælp fra lederne.

Som tropsspejder/storspejder kan man tage på kurser, og få nogle redskaber til, hvordan man leder eller arbejder i en patrulje. I troppen lærer man en masse om sig selv og hinanden. Man får mulighed for at møde andre spejdere både fra Danmark og andre lande.

🤭

Tropsmøder

 

Planen er udleveret i printet form og er kommet med hjem. Mangler du en plan så tag fat i din leder.

    

Husk ALTID tøj til vejret, da vi er uden for til møderne

Husk at melde afbud hvis du ikke kan komme!